Înregistrare

INFORMAȚII (de citit înainte de înregistrare!)

Înscrieri

Semne bune a̶n̶u̶l̶a̶r̶e̶ anul are!
 
"În ce privește competițiile sportive, avem și aici o veste bună. Se vor putea relua competițiile sportive începând din 1 iunie, dar - atenție! - pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, și mai puțin sporturi de contact. Deci sporturile vor fi, competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și competițiile se vor desfășura în această etapă fără spectatori."
 
 
𝗖𝗼𝗻𝗳𝗶𝗿𝗺𝗮̆𝗺 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 - 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟮𝟯-𝟮𝟲 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝗿𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝗲 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗧̦𝗮𝗿𝗮 𝗛𝗮𝘁̦𝗲𝗴𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝗧𝗕 𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗥𝗮𝗰𝗲! 𝗩𝗮̆ 𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮̆𝗺 𝗰𝘂 𝗱𝗿𝗮𝗴 𝗰𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁̦𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶!
𝗜̂𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝘀𝗲𝗻𝘀, 𝗽𝗿𝗲𝗹𝘂𝗻𝗴𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝘁𝗮𝘅𝗮̆ 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮̆ (99€ /persoană) 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝟬𝟭.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟬 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟬:𝟬𝟬! 𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝟬𝟭.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟬 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗹𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗽𝗼𝘀𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲! 𝗩𝗮̆ 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝘂𝗺𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶̂𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲!

Dacă din varii motive evenimentul va fi anulat, participantul poate alege una dintre următoarele variante: rambursarea integrală a taxei de înscriere sau păstrarea înscrierii pentru o ediție ulterioară. Mulțumim!

Locurile sunt limitate! Limita maximă este de 75 de echipe (150 persoane) înscrise și confirmate! În momentul în care se ajunge la acest număr înscrierile se închid!

Din momentul înscrierii, concurenții au la dispoziție 30 de zile calendaristice pentru a efectua plata, în caz contrar înscrierea poate fi anulată lăsând prioritate altor participanți! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Înscrierile se vor face pe site-ul oficial al evenimentului începând cu 15 ianuarie 2020! La 01.07.2020 înscrierile se închid!

Ce include această taxă?

Participarea la cele 4 etape, pachet de start, cronometrare cu cip, puncte de hidratare pe traseu, salvamont/echipaje de prim ajutor, foto/video, post race meal la finishul fiecărei etape, pasta party în prima seară, clasicul ceaun de final în ultima zi, acces în base camp: loc camping pentru doritori/dușuri/baie/sală fitness-recuperare/depozitare si pază biciclete/bikewash/service bicicletă cu manoperă gratuită/gustări/băuturi/muzică/sedințe tehnice și multe altele! Nu în ultimul rând, șansa de a sta pe podium la final și de a pleca acasa cu cash/bike parts/produse locale și amintiri de neuitat!

Categorii (echipe):

- Elite Masculin
- Elite Feminin
- Mixt Open (Masculin + Feminin, indiferent de categorie și vârstă)
- Amatori Feminin Open
- Amatori Masculin (sub 60 ani vârstă cumulată a coechipierilor)
- Master 1 Masculin (60-79 ani vârstă cumulată a coechipierilor)
- Master 2 Masculin (peste 80 ani vârstă cumulată a coechipierilor).

În cazul în care nu sunt minimum 3 echipe participante într-o categorie aceasta se va cumula cu o altă categorie de vârstă!

Fiind un concurs pe echipe categoriile se calculează adunând vârsta celor doi coechipieri, cu excepția categoriilor Elite unde e obligatoriu ca ambii coechipieri să fie legitimați ca Elite, respectiv Mixt Masculin + Feminin unde este Open (pot participa inclusiv sportivi Elite la această categorie). În afară de categoria Elite la restul categoriilor de vârstă pot participa atat sportivi licențiați cât și nelicențiați! Vârsta fiecăruia este cea împlinită până în 31 decembrie 2020 inclusiv. Exemplu: un bărbat, deși are vârsta de 38 ani la data evenimentului (23 iulie 2020), la 1 decembrie 2020 împlinește 39 ani => se consideră că este în vârstă de 39 ani la calcularea categoriilor. Dacă face echipă cu o persoană de 37 ani echipa se încadrează la Master 1 (76 ani cumulați), dacă face echipă cu o persoană de 42 ani echipa se va încadra la Master 2 (81 ani cumulați).