Înregistrare

INFORMAȚII (de citit înainte de înregistrare!)

Update 16.06.2020:

Anunț important!

În urma consultării cu reprezentanții FRC am ajuns la concluzia necesității unei legitimații FRC aferentă sezonului 2020 valabilă pentru toți participanții, indiferent de categorie! Legitimațiile se pot procura facil prin intermediul FRC, având inclusă și asigurare personală sportivă! În lipsa legitimației se poate participa doar cu adeverință medicală valabilă de la medicul de familie/medicul de medicină sportivă în care se specifică “clinic sănătos, apt sport - ciclism” + asigurare personală pentru sport - ciclism montan, valabilă pe parcursul celor 4 zile de concurs, 23-26 iulie 2020! Recomandăm totuși prima variantă, a legitimației FRC, care include toate aceste facilități și care poate fi folosită și la restul competițiilor FRC din calendar!

——

Premii Elite Masculin:
Locul 1 - 800€/echipă
Locul 2 - 600€/echipă
Locul 3 - 500€/echipă

——

S-a creat categoria Feminin Open (s-au comasat categoriile Elite Feminin cu Amatori Feminin, având doar o echipă înscrisă până în acest moment).

——

Mai sunt doar 2 săptămâni în care se mai pot face înscrieri și plăți! La 1 iulie tragem linie, mulțumim pentru înțelegere!

____

Recomandăm rezervarea de acum pentru pensiuni/hoteluri în zonă, acestea începând să se ocupe deja! Pentru informații în acest sens vă stăm la dispoziție, vă rugăm să ne contactați prin mesaj privat pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ecothr/ sau la telefon (0747) 779 769 - Anca Rusu, manager “Destinația de Ecoturism Țara Hațegului - Retezat”.

___

Informații despre trasee/distanțe/elevație pentru fiecare zi în parte vor fi anunțate curând!

___

Pentru orice altă informație nu ezitați să ne contactați prin mesaj privat, mulțumim!

Echipa Țara Hațegului MTB Stage Race

 

Înscrieri

Semne bune a̶n̶u̶l̶a̶r̶e̶ anul are!
 
"În ce privește competițiile sportive, avem și aici o veste bună. Se vor putea relua competițiile sportive începând din 1 iunie, dar - atenție! - pentru sporturile care se practică afară, în aer liber, și mai puțin sporturi de contact. Deci sporturile vor fi, competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și competițiile se vor desfășura în această etapă fără spectatori."
 
 
𝗖𝗼𝗻𝗳𝗶𝗿𝗺𝗮̆𝗺 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 - 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟮𝟯-𝟮𝟲 𝗶𝘂𝗹𝗶𝗲 𝗿𝗮̆𝗺𝗮̂𝗻𝗲 𝘃𝗮𝗹𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗧̦𝗮𝗿𝗮 𝗛𝗮𝘁̦𝗲𝗴𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗠𝗧𝗕 𝗦𝘁𝗮𝗴𝗲 𝗥𝗮𝗰𝗲! 𝗩𝗮̆ 𝗮𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁𝗮̆𝗺 𝗰𝘂 𝗱𝗿𝗮𝗴 𝗰𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁̦𝗶 𝘀𝗮𝘂 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶!
𝗜̂𝗻 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁 𝘀𝗲𝗻𝘀, 𝗽𝗿𝗲𝗹𝘂𝗻𝗴𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝘁𝗮𝘅𝗮̆ 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝗮̆ (99€ /persoană) 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝟬𝟭.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟬 𝗼𝗿𝗮 𝟬𝟬:𝟬𝟬! 𝗗𝘂𝗽𝗮̆ 𝟬𝟭.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟬 𝗶̂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗶𝗲𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗹𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗽𝗼𝘀𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲! 𝗩𝗮̆ 𝗺𝘂𝗹𝘁̦𝘂𝗺𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗶̂𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗲𝗴𝗲𝗿𝗲!

Dacă din varii motive evenimentul va fi anulat, participantul poate alege una dintre următoarele variante: rambursarea integrală a taxei de înscriere sau păstrarea înscrierii pentru o ediție ulterioară. Mulțumim!

Locurile sunt limitate! Limita maximă este de 75 de echipe (150 persoane) înscrise și confirmate! În momentul în care se ajunge la acest număr înscrierile se închid!

Din momentul înscrierii, concurenții au la dispoziție 30 de zile calendaristice pentru a efectua plata, în caz contrar înscrierea poate fi anulată lăsând prioritate altor participanți! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Înscrierile se vor face pe site-ul oficial al evenimentului începând cu 15 ianuarie 2020! La 01.07.2020 înscrierile se închid!

Ce include această taxă?

Participarea la cele 4 etape, pachet de start, cronometrare cu cip, puncte de hidratare pe traseu, salvamont/echipaje de prim ajutor, foto/video, post race meal la finishul fiecărei etape, pasta party în prima seară, clasicul ceaun de final în ultima zi, acces în base camp: loc camping pentru doritori/dușuri/baie/sală fitness-recuperare/depozitare si pază biciclete/bikewash/service bicicletă cu manoperă gratuită/gustări/băuturi/muzică/sedințe tehnice și multe altele! Nu în ultimul rând, șansa de a sta pe podium la final și de a pleca acasa cu cash/bike parts/produse locale și amintiri de neuitat!

Categorii (echipe):

- Elite Masculin
- Feminin Open
- Mixt Open (Masculin + Feminin, indiferent de categorie și vârstă)
- Amatori Masculin (sub 60 ani vârstă cumulată a coechipierilor)
- Master 1 Masculin (60-79 ani vârstă cumulată a coechipierilor)
- Master 2 Masculin (peste 80 ani vârstă cumulată a coechipierilor).

În cazul în care nu sunt minimum 3 echipe participante într-o categorie aceasta se va cumula cu o altă categorie de vârstă!

Fiind un concurs pe echipe categoriile se calculează adunând vârsta celor doi coechipieri, cu excepția categoriilor Elite unde e obligatoriu ca ambii coechipieri să fie legitimați ca Elite, respectiv Mixt Masculin + Feminin unde este Open (pot participa inclusiv sportivi Elite la această categorie). În afară de categoria Elite la restul categoriilor de vârstă pot participa atat sportivi licențiați cât și nelicențiați! Vârsta fiecăruia este cea împlinită până în 31 decembrie 2020 inclusiv. Exemplu: un bărbat, deși are vârsta de 38 ani la data evenimentului (23 iulie 2020), la 1 decembrie 2020 împlinește 39 ani => se consideră că este în vârstă de 39 ani la calcularea categoriilor. Dacă face echipă cu o persoană de 37 ani echipa se încadrează la Master 1 (76 ani cumulați), dacă face echipă cu o persoană de 42 ani echipa se va încadra la Master 2 (81 ani cumulați).

*Țara Hațegului MTB Stage Race este un eveniment MTB Cross Country Stage Race (XCS), desfășurat pe trasee montane neamenajate, de mare dificultate! Se recomandă o bună stare de sănătate precum și o pregătire serioasă, tehnică specifică MTB, experiență în concursuri de profil și o bicicletă în stare bună de funcționare! Casca, un dispozitiv GPS și un telefon mobil sunt obligatorii! Vârsta minimă de participare este de 18 ani împliniti până la data evenimentului (23 iulie 2020)!

*Evenimentul este organizat de către Asociația de Turism Retezat.